PRIVACY DISCLAIMER

© 2018 Unplug Jezelf

REVIEWS

50 DAYS

Afgelopen weken heb ik jouw 50 dagen programma gevolgd.

Ik heb er echt heel veel aan gehad en wil je hier dan ook voor bedanken.

Via Instagram ontdekte ik jouw account.

Ik meldde me aan en kreeg iedere dag een video.

Ik ben heel blij dat ik dit gedaan heb, want door jouw video's kreeg ik iedere dag een beetje erkenning.

Het filmpje over de paniek aanval heeft mij ook veel inzichten gegeven omdat ik daar heel veel angst voor had.

Ik heb door jouw video's geleerd dat ik het echt de tijd moet geven en voor al los  moet laten en dat gaat met vallen en opstaan. 

Ik vind het fijn dat jouw video's kort en overzichtelijk zijn. Zo kun je er ook echt op dat moment iets mee. 

Het heeft mij erg geholpen en inzichten gegeven. Soms zijn het maar kleine dingen dingen maar daar gaat het volgens mij ook allemaal om!

-R.

Ik wil je bedanken voor '50 DAYS'. Ik vond het erg prettig om iedere dag een filmpje te kijken om zo de dag te beginnen met nieuwe stof tot nadenken. Vooral de herkenning vond ik heel fijn. Vaak dacht ik dat bepaalde klachten toch wat vreemd waren, maar door middel van jouw filmpjes heb ik geleerd dat dit er allemaal bij hoort. Daarnaast had ik het gevoel dat ik na het kijken van een filmpje er direct iets mee kon doen. De tips kon ik direct toepassen (in tegenstelling tot diep graven bij een psycholoog, wat er natuurlijk ook wel bij hoort.. maar toch, dit was heel prettig!). En omdat ik me zeker in het begin soms wat hulpeloos voelde, hielp dit mij heel erg. Dat de filmpjes lekker kort zijn was ook nog eens goed voor mijn spanningsboog. Tot slot vind ik je gewoon een fijn mens. Ondanks dat ik je helemaal niet ken, voelde het met de filmpjes gewoon gelijk goed! :) Ik heb ondertussen je site, en programma al doorgegeven aan meerdere mensen. 

 

Heel erg bedankt!


- D.

Na zeven dagen je filmpjes te hebben bekeken, merk ik dat ik er steeds meer naar uit kijk!!

Herkenning bij jou vinden is toch wel heel erg fijn!

En ook al weet ik al veel dingen die je zegt, weten is nog niet per sé er naar handelen of er naar voelen...

Dan helpt het als iemand het tegen je zegt (in een filmpje) en er niet weer over te lezen. 

Of het van de psycholoog te horen ;) 

Dank!!!

- A.

Ik wil jou bedanken voor de waardevolle tips en je zinnetjes op het einde van elk filmpje...'dat we hier sterker uitkomen'...want dat vertrouwen is soms even zoek bij mij en dan is het leuk om jou dat te horen zeggen...dankjewel hiervoor...ook de uitleg bij de filmpjes is top en vooral het laatste zinnetje (in het roze) is steeds een opkikker voor mij!!

Ik zit intussen een jaar in mijn burnout...en had ik jou maar eerder ontdekt.

Maar voor alles is een reden...dus ben nu ook nog heel blij met je dagelijkse dosis inspiratie!!

- C.

 

MINI RETREAT

Nadat ik al het Retreat van Unplug Jezelf heb bijgewoond in november 2017, vond ik het super fijn hier een vervolg aan te geven in de vorm van een mini retreat. Even weer stilstaan bij mezelf. Hoe gaat het nu met mij?
Het delen van verhalen, tips en andere mensen ontmoeten die weten hoe het voelt. Soms is dat alles wat je nodig hebt! Samen met een lekkere en gezonde lunch en de warme begeleiding van Tamarah heb ik een hele fijne middag gehad. Weer een stapje verder in mijn herstel.

Liefs

- J. (34 jaar en mama van 2 kids)

Ik heb het mini retreat van Unplug Jezelf bijgewoond. Het was een hele fijne sfeer, het was een hele kleine club waardoor er echt de ruimte is om ervaringen met elkaar te delen. De lunch was goed verzorgd en Tamarah is heel benaderbaar en betrokken.

- W.

Het was een gevarieerde groep van acht personen, ik zou bijna zeggen natuurlijk, met alleen vrouwen. Het fijne aan deze (kleine) groep was dat er voldoende gelegenheid was om iedereen uitgebreid aan het woord te laten komen. Het was een middag met een lach en een traan maar vooral met herkenning en begrip.

Ik kan je vertellen…. we hebben er zeker geen spijt van gehad. Ook niet van de vegan lunch en de smoothies ;).

- R.

 

WEEKEND-RETREAT

Hoewel ik best gespannen was over wat komen ging, werd ik bij binnenkomst al snel op mijn gemak gesteld. Dit is het hele weekend zo gebleven. Het hele weekend voelde ik kalmte en warmte en dat was precies wat ik nodig had. In een fijne omgeving heb ik de nodige handvaten gekregen, grenzen opgezocht en mooie dingen beleefd. 
Ik heb heerlijk gegeten, gewandeld, gelachen, gehuild, gekletst en na het weekend probeer  ik het geleerde in de praktijk te brengen. Ik heb me bv. aangesloten bij een yogaklas, ik ben meer op mijn ademhaling gaan letten, ik check zo nu en dan even in en - misschien nog wel het belangrijkste - ik heb geleerd dat het goed is. Het is goed wat je denkt, voelt, zegt en ervaart. Iedereen heeft zijn eigen verhaal. 
Ik gun het iedereen, zo'n weekend. 

- I.

 

Een weekend waarin ineens alles duidelijk wordt.

Al maanden keek ik er naar uit het retreat van Unplug Jezelf.

Door de filmpjes van het 50 days programma leerde ik Tamarah al een beetje kennen.

Het weekend was van begin tot eind met aandacht, liefde en geborgenheid tot in de puntjes verzorgd.

Wat heb ik geleerd van de professionals, maar ook van de andere deelnemers. 

De openheid, met overgave en vertrouwen. 

Het was zo rustig in mijn hoofd en dan worden dingen ineens duidelijk.

Vol inspiratie reed ik weg uit Limburg. Geen angst meer. Ik ga mijn passie volgen!

 

Ontzettend dankbaar...

- J.

Je kunt ongetwijfeld een aantal redenen verzinnen om niet deel te nemen aan deze retreat. Zo dacht ik ook dat het wellicht nog te vroeg was aangezien ik net thuis was komen te zitten met een burn-out Maar weet je dat er nog veel meer redenen zijn om het wel te doen? Het is namelijk een cadeau aan jezelf, een moment voor jezelf. Een moment van erkenning en herkenning. En dat op één van de mooiste plekjes in Nederland al zeg ik het zelf. Een oase van rust en ook nog eens omgeven door een team van de mooiste mensen die je je kunt wensen. 

 

Coach, host, ervaringsdeskundige, yogadocent, psycholoog, een eigen kok… allemaal om jou dat cadeau te geven waar ik achteraf gezien zo naar verlangde. Je wordt vanaf het eerste moment met een warme deken van geborgenheid en liefde ontvangen. Je moet het team eigenlijk zien als een groep grote bomen die diepgeworteld staan en de veiligheid en schuilplaats bieden om je aan vast te klampen in een groot open veld van drukte en spanning; de maatschappij die maar doordendert. 

 

Het weekend is voorbijgevlogen. Een weekend waarin ik weer heb leren voelen. Leren voelen dat stilstaan geen achteruitgang is, maar dat stilstaan je leert voelen bij wat belangrijk is; jezelf in het hier en nu. 

 

En wordt je dan volledig geleefd? Nee juist niet. Naast de momenten van yoga, ademhalingsoefeningen, massage, ‘de verassing’ en het ook zo lekkere en gezonde eten zijn er momenten die je gebruikt op een manier dat goed voelt voor jou. Lekker wandelen, een boek lezen of een uitgebreid bad nemen? Doen! Heb ik ook gedaan en dat maakt het weekend nog zo veel mooier.

 

In het weekend heb ik nieuwe mooie zielen leren kennen. Zowel deelnemers als van het begeleidend team. Je leert dat je niet alleen bent. We hebben veel gedeeld en het belangrijkste wat ik heb geleerd is dat het goed komt. Ik kom hier sterker uit, daar ben ik van overtuigd. Net zo overtuigd dat deze retreat het beste cadeau is geweest dat ik mezelf in jaren heb kunnen geven.

 

Dank je wel Tamarah voor dit prachtige weekend. Ik hoop dat er heel veel andere mensen de stap durven te nemen om zichzelf dit weekend cadeau te doen, daar wordt de wereld namelijk een stuk mooier van.

- J.