PRIVACY DISCLAIMER

© 2018 Unplug Jezelf

HET TEAM

Woe! Ik ben zó trots! Mag ik je voorstellen?

Dit is het echte herstel-team wat voor jou klaar staat straks in Limburg!

Dit zijn een stel supersterke vrouwen, die allemaal stuk voor stuk, súper inspirerend zijn.

Allemaal hebben ze op hun eigen manier ervaring met burnout.

Dus je hebt je 'lotgenoten' uit de groep, maar je ontvangt ook nog eens super veel (h)erkenning vanuit het team, maar natuurlijk ook echt de juiste begeleiding. We are here for you!

TAMARAH SIKORSKI | HOST, KOK & ERVARINGSDESKUNDIGE

Tamarah Sikorski zal gedurende het retreat, maar ook daarvoor en daarna er voor jou zijn.

Met al je vragen, dingen waar je tegen aan loopt, hoe groot of hoe klein ook, kan je bij haar terecht.

 

Uit eigen ervaring weet Tamarah hoe fijn het is om het er met anderen over te hebben die in hetzelfde schuitje zitten - 'Hoe doe jij dat nou?'

Tamarah's missie met de retreats is om jou naar huis te sturen met voldoende inspiratie en tools maar vooral dat jij weer terug in je lijf bent gekomen en het gevoel van vertrouwen in je lijf en in jezelf terug krijgt.

Tijdens het retreat zal ze de groepsessies begeleiden waarbij we onderwerpen aansnijden, zoals grenzen aangeven, hoe het gaat met onze relaties, angsten, onzekerheden...alles is mogelijk. En natuurlijk krijg je ook een 1-op-1 sessie met Tamarah waarbij je al je vragen over burn-out e.d. kan stellen.

Meer over Tamarah lees je bij  'Over Mij'

JANINE | PRIVATE CHEF

Janine is The Happy Green Chef!

In april van 2017 heeft Janine het roer drastisch omgegooid.

Ze werkte in de commerciële hoek, een burn-out lag op de loer en wist, het was tijd om voor zichzelf te kiezen en haar passie: eten en koken.

Een spannende stap maar ze ontkwam er niet aan!

Janine deed al een aantal jaar yoga en was bezig haar eetpatroon aan te passen, geen kant en klaar maaltijden, geen potjes of bewerkte halffabricaten meer. Puur en vers moest het zijn. Waarom een potje pesto kopen als je zelf met verse basilicum, pijnboompitjes, olijfolie en een stuk kaas een heerlijke pesto maakt en die op smaakt brengt met je favoriete kruiden. Dit hoeft helemaal niet veel tijd te kosten en het is zoveel lekkerder!

In het najaar van 2014 kwam ze in aanraking met de VIP Health & Nutrition koksopleiding in Haarlem.

Haar insteek is puur eten, geen zakjes, zonder toevoegingen, vooral seizoensgebonden producten en altijd 100% vegetarisch.

En het allerbeste? Janine straalt rust uit, is lief en heel fijn om er bij te hebben!

ELLIE LARDENOIJE | YOGA & ADEMCOACH

Ellie Lardenoije is zowel yogatherapeut als psycholoog en ademcoach.

Zowel in gespreks- als in yogatherapie maakt Ellie gebruik van schematherapie. Deze behandelvorm gaat over het ontdekken en doorbreken van je patronen en hun oorsprong, waarbij het doorvoelen van je emoties centraal staat. Je gaat weer contact maken met jouw behoeftes, verlangens en grenzen. Dit zorgt niet alleen voor meer verbinding met jezelf, maar ook met je omgeving.

Ellie gelooft daarbij dat werkelijke verandering pas kan plaatsvinden wanneer je met minder weerstand en afwijzing naar jezelf en je klachten/problemen kunt kijken.

Zelfcompassie, het zonder oordeel en mild aanwezig zijn bij je eigen pijn, is daarom altijd een (impliciet) thema in de sessies. Je leert hierbij vanuit een stevige verankering in jezelf, je eigen kwetsbaarheid te dragen.

In yogatherapie nemen we het lichaam, in plaats van het gesprek, als ingang om contact te maken met hoe je je voelt. Je leert luisteren naar de signalen van je lichaam en te vertrouwen op je lijf. Omdat een ontspannen ademhaling daarbij erg belangrijk is, zal hier altijd aandacht aan worden besteed in de sessies.

Je leert weer te voelen hoe ontspanning in je lichaam voelt.

Ellie zal Esther ondersteunen bij de ademsesies.

ESTHER POPELIER | BREATHWORK

Esther Popelier is sinds 2006 trainer en coach in zowel Nederland als het buitenland. Ze traint mensen en bedrijven in de kunst van 'verbinden'. Vooral in de verbinding met elkaar, maar verbinding met de ander komt alleen tot stand wanneer er werkelijke verbinding is binnen in jezelf.

 

Daarom is Esther in 2013 begonnen met het organiseren van retreats op Ibiza, om meer verbinding met jezelf te maken: vanuit het hoofd naar het hart. 10 retreats zijn gevolgd met meer dan 150 deelnemers die een werkelijke transformatie zijn doorgemaakt.

 

Van deze 150 deelnemers zijn er meerdere geweest die tegen een muur aanliepen in hun leven: een burn-out. Energie die niet meer kon stromen, die een verstolling veroorzaakte in het lichaam en het leven, soms letterlijk met fysieke klachten en meestal emotionele of spirituele klachten: geen aarde meer voelen onder de voeten, geen flow meer ervaren in het leven, geen verlangen of energie om iets op te pakken, geen zin of visie in de toekomst...

Esther is ondertussen ervaren geworden om met deze groep te werken. Om de energie weer in beweging te krijgen en opnieuw een basis op te bouwen in jezelf. Alleen vanuit deze basis kan de flow op een gezonde manier weer gaan stromen. Het werken vanuit het hart en de adem zijn hiervoor intens belangrijke methoden die Esther ook zal inbrengen tijdens onze retreat.

Meer info over Esther vind je op de Breath Journeys Facebook Page

Ben je benieuwd naar Tamarah's ervaring met Esther's breathwork?

Kijk dan naar dit filmpje.

MELISSA | DE HANDCOACH

Een aantal jaar geleden werkte Melissa op de reclameafdeling van een grote retailer. Snelheid en altijd méér willen stond centraal.
Hoewel ze met veel plezier naar haar werk ging, bezorgde de continue stress haar slapeloze nachten.

Op een gegeven moment ging het licht dan ook echt uit en belandde Melissa thuis met een burnout. Een harde les, maar het liet Melissa wel inzien dat dit niet de juiste weg was. Ze begon zich te verdiepen in persoonlijke ontwikkeling om zo zelfinzicht te krijgen en zich bewust te worden van haar valkuilen.

Zodoende kwam ze in aanraking met een bijzondere workshop.
Ze was nieuwsgierig, maar ook sceptisch.
Waren het nou open deuren, of zat er echt een kern van waarheid in?
Ze had van te voren niet kunnen bedenken zoveel over zichzelf te weten te komen. Niet alleen werden haar kwaliteiten benoemd, ook haar valkuilen. Ze begreep zichzelf en haar patronen zoveel beter.

Melissa zal jou een handanalyse geven tijdens het retreat, een hele bruikbare tool om tot inzichten te komen bij jezelf.